EcoSolve BV

Ecologische oplossinging voor iedereen


Contacteer ons

'Milieuvriendelijkheid' heeft zijn aantrekkingskracht verloren nu de klimaatverandering en de dringende behoefte aan actie het achterhaald maken. De prioriteit is nu Eco-Solve! Maak NU het verschil!

Schoon water en sanitaire voorzieningen

Bij Ecoslve BV zijn we onderzoeksgedreven innovators die zich inzetten voor duurzame oplossingen. Onze bedrijfsstrategie wordt geleid door de Sustainable Development Goals (SDG's) van de Verenigde Naties, die als blauwdruk dienen. Zo sluiten onze waterzuiveringsinstallaties aan bij SDG 6: Schoon water en sanitair voor iedereen.

Wat zijn SDG's

Werken aan een betere toekomst 

Bij Ecosolve BV creëren onze innovatieve technologieën waarde die verder reikt dan onze stakeholders en partners. Ze hebben een positieve invloed op ecosystemen en spelen een rol bij het overbruggen van de economische kloof tussen gemeenschappen, waardoor genezing en welvaart worden bevorderd.

Ontdek onze diensten


Bij Ecosolve bv houden we ons aan de principes van duurzame ontwikkeling, die ervoor zorgen dat aan menselijke behoeften wordt voldaan met behoud van het milieu. Door dit te doen, zorgen we ervoor dat deze behoeften niet alleen in het heden worden vervuld, maar ook worden gehandhaafd voor de toekomst.​

Terwijl bedrijven streven naar meer groei en welvaart, hebben ze de neiging om te consolideren en verticaal te integreren. Deze consolidatie leidt echter tot een verlies aan veerkracht dat voortkomt uit meerdere belanghebbenden, concurrentie, kruisbestuiving en diversiteit.

Het resultaat? Ecosystemen worden steeds gevoeliger voor verstoringen, terwijl lokale economieën, bestaande uit kleine en middelgrote ondernemingen (MKB) en micro-ondernemers, te lijden hebben onder kapitaaluitstroom. Kapitaal wordt omgeleid naar een klein aantal dominante spelers, wat een negatieve invloed heeft op het algehele economische landschap..


Bij EcoSolve erkennen we het belang van het onderhouden van een divers en inclusief ecosysteem. We ondersteunen en versterken kmo's en micro-ondernemers actief, bevorderen veerkracht en bevorderen duurzame economische groei..

EcoSolve investeert in lokale initiatieven, stelt lokale mensen en lokale infrastructuur in staat, en maakt ondertussen plannen voor veelzijdige groei, op weg naar het realiseren van een duurzamere toekomst.

EcoSolve werkt samen met Water Europe, Clean Tech Flanders en tal van andere organisaties om geavanceerde technologieën te ontwikkelen. Door gebruik te maken van deze partnerschappen zijn we in staat om innovatie te stimuleren en duurzame oplossingen te creëren op het gebied van waterzuivering en daarbuiten.

Wil je deel uitmaken van onze revolutie? Sluit u aan bij EcoSolve Finance, een investeringsplatform dat zich toelegt op het wereldwijd ondersteunen van initiatieven voor duurzame waterzuivering..

Verder informatie

​EcoSolve Technology: Gepatenteerd in België, bekend om Europese kwaliteit.

We zijn verheugd om onze baanbrekende technologie aan de wereld te introduceren. Met zijn innovatieve functies en mogelijkheden zal onze technologie een revolutie teweegbrengen in de waterzuiveringsindustrie en positieve veranderingen op wereldwijde Schaal stimuleren..

Check our video describing our technology. 

Water as an investment​

State of the art

With EcoSolve's patent technology your investment is secure.

No fixed fees

Verge water purification needs little maintenance with no loss of productivity

EcoSolve Finance

Invest in water purification sites all over the world. Visit www.ecosolve.finance

Premium Quality

Hardware you can rely on. 

142
water purification sites worldwide
97%
happy customers
92 million
liters of clean water produced
142,000+
liters of clean water produced per day